Welkom op de site waar je wordt omarmd door kleur. Zoals de naam doet vermoeden, ben ik zot op kleur. Jij ook? Kleur vormt de rode draad van de producten van ZOTOPKLEUR. Via het menu krijg je een indruk van wat ik maak. Ik hoop dat je door het zien van mijn werk geïnspireerd raakt en dat je net zoals ik, hierdoor in een vrolijke stemming komt.

Het begin

Als kind was ik altijd bezig met het creëren van ‘nieuwe dingen’. Kleurrijke plaatjes, mooie doosjes, sierlijke lintjes en bijzondere stofjes niets mocht weggegooid worden. En met een moeder die handvaardigheidlerares is en die nooit stil zit, was er altijd materiaal én hulp in de buurt. Een ware bron van inspiratie en een steunpilaar!

Het idee

ZOTOPKLEUR is het initiatief van een jonge, werkende moeder van drie kinderen. Waar unieke blikvangers met hart en ziel worden gemaakt. Bij ZOTOPKLEUR komen gelijkenissen en verschillen bij elkaar als één geheel. Een beetje zoals in het dagelijks leven.

Creatieve cadeaus

Elk product van ZOTOPKLEUR is handgemaakt en uniek! Soms geïnspireerd door een plaatje, soms door een bestaand product dat net iets extra ‘nodig’ heeft. Of op verzoek van een klant. Een product van ZOTOPKLEUR is een cadeautje! Voor een ander of voor jezelf.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Stuur dan een mail naar het onderstaand adres en leg daarin je ideeën voor: info@zotopkleur.nl
Samen maken we van jouw idee een kleurrijk product!

Met vriendelijke groet,

Fariël Meirmans-Imambaks